SÖNDAY ÅNGEST? NAH

Då var det en ny vecka om ungefär 3h.. Känns härligt med tanke på att allt man ser fram emot (tyskland,justin,1D,polen & sommaren) Så söndagsångest? Nah, bring me söndagar! Var ju somsagt i Jönköping idag, fick med mig några fina kläder hem, så jag överlever nog denna veckan. Ha-ha. Så trött, så ska nog gå och göra mig i ordning för att kunna krypa ner i sängen (det man längtar efter från stunden man går upp på morgonen).  Ska lägga till lite vänners bloggar i sidomenyn, så ni får checka in deras bloggar. För dom är mina vänner, och väldigt bra och söta! 
Men om ni inte kan få nog av mig, kan ni kolla in på vackra tumblr:
http://louisebehrenfoors.tumblr.com/
 
Good Natt.

GODER MORGON

Ebba & Ella var här igår kväll, Ella sov här men inte Ebba. Vi hade jätte roligt, dom där tjejerna är riktigt bra! Mycket,mycket skratt. Idag ska jag in mot Jönköping med min mor och kolla runt, hoppas jag hittar något snyggt plagg och ta med mig hem idag. Bye!

SICK SICK SICK SICK

Varit hemma från skolan sen i tisdags eftermiddag. Mår mycket bättre nu, känns skönt att slippa denna eviga förkylning nu faktiskt.. Så, om vi hade haft skola imorgon så hade jag gått dit men, STUDIEDAG! Även om det heter "studiedag" så tror jag inte många studierar på denna dagen, i alla fall inte jag! Drog in till Jönköping innan idag, och köpte ett av de bättre köpet dom 2 senaste åren (2012-2013) (fyndigt), en DOLCE GUSTO, nu behöver jag inte försöka lyckas att göra egen caffe latte!! Älskar den, liksom fjortisförhållande, älskar hen efter knappt en dag :-) Ska fixa lite mer med bloggen ikväll, så den blir som en pingla! I helgen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, får se vad som händer, kanske fötter (inte roligt, men ändå). 
 
Vill ni ha något bra att lyssna på klicka på "spotify" vid länkarna this way --->
Gå in på listan "alive", underbart.

BRÄNNHETT


ViaPlay- Se dina favoritfilmer/serier online!

Vill tipsa om denna sidan ViaPlay.se , där finns det filmer för alla smaker, och då menar jag alla. 
Det som är bäst är ju att man kan se sina favorit filmer,serier när man vill! För runt en hundring i månaden kan man liksom se hur mycket film, sport eller serier som man vill! Detta tycker jag är jätte bra! Jag gillar att se komedi filmer och tycker dom har ett stort utbud av detta. Plus att man kan kolla via sitt Play Station om man har ett Play Station (underbart). Dom har ett stort utbud av allt faktiskt, Så alla ni som är lika filmgalna som mig, checka in på denna sidan och registera er! Det är värt alla pengar och man tjänar på detta. Nu ska jag dra mig mot säng och sätta på en film (tack viaplay) och ni får sova bra ni med! God Natt!!

THAILAND 2012 2.o

min frukost första dagen, mumma.
Från Koh Lanta.
Going to Koh Lipe!
BOOAT
Koh Lipe <3
Koh Rok, finaste snorklingen
 
Älskar verkligen Thailand, finare land finns inte!
 
 

TUESDAY

Hejsan alla (nobody)
Idag är det tisdag. Fick åka hem från skolan, mådde inte så bra. Men missade ingenting typ för det var den kortaste dagen i veckan (underbart). Sitter nu och kollar på "Pirates of Caribiean", väldigt bra film/filmer. Blir nog ingen träning ikväll, men ska se för älskar verkligen att träna, fotboll..
Aja, ska se min film färdigt, bloggar kanske lite mer ikväll. Får se.
 
HEJ DÅ

WELCOME

 
Tjenis penis! Nej, gud va snuskig jag var nu. Ville bara säga att jag har skaffat en blogg (igen) och ingen vet om det. Just nu i alla fall. Tycker att detta ska bli roligt. Ja, och jag ska försöka att uppdatera. Därför har jag inte sagt till någon att jag har skaffat en blogg för då kan jag liksom uppdatera när jag vill. Ja, min smarthet chockerar mig med ibland. Klockan är way to much för mig, så ska dra mig och borsta rent i min boca (mun, för er som inte har spanska) och sen krypa ner i min pläd+täcke, vilket resulterar i att man känner sen riktigt ompysslad och det är varmt. Imorgon är det TISDAY, kort dag i skolan. Och detta mina vänner är bra, för då har vi bara onsdag kvar, för vi har någon friluftsdag på torsdag.. Ska åka slalom, därav min skeptemiskt (ett ord jag inte vet om det finns ens) för jag är då inte jätte bra på slalom, lär ej sluta så bra :-)
SLEEP TÄTT 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0